Em dic Tolo Seguí, sóc un apassionat de la Psicologia, del comportament i de les relacions humanes. M'intriguen els problemes, com es formen i com es resolen. En estudiar això darrer, precisament, hi dedico bona part del meu temps.

 

Sóc llicenciat en Psicologia per la UIB des del 2008. Des d'ençà he tengut l'oportunitat de formar-me en diferents disciplines psicològiques i treballar en camps que m'han permès, gràcies a l'exercici de psicòleg a diverses entitats socials, aprofundir-hi i a la vegada créixer professional i personalment. Aquesta tasca l'he anada compatibilitzant amb distints projectes relacionats amb la família i la parentalitat, la violència de gènere o la discapacitat, entre d'altres.

 

La meva orientació predominant per a la intervenció psicològica és de base familiar sistèmica i breu estratègica. He cursat diversos postgraus i assistit a nombrosos seminaris relacionats amb aquests models de concebre i entendre les relacions humanes i, per tant, també les seves pròpies formes de resoldre els problemes que d'elles se'n deriven.

 

Aposto per un model de treball basat en dedicar tantes sessions com siguin necessàries per a la resolució dels problemes, però el mínim nombre possible. Crec en la reciprocitat, en el vincle terapèutic i en la persona com a agent actiu del canvi: tots i totes amaguem grans fortaleses que, de vegades, ens han d'ajudar a descobrir.

Tolo Seguí

Psicòleg General Sanitari. Col.1814

- Màster en Intervenció Breu Estratègica en Infància i Adolescència

- Especialista Universitari en Teràpia de Conducta en Infància i Adolescència

- Expert en Teràpia Familiar Sistèmica

Visita el meu blog aquí